NL | FR

ERA Lafaut

 • 4 nieuwbouwwoningen in Oudenaarde!

  9700 Eine Pontstraat

  4 prachtige halfopen nieuwbouwwoningen in Oudenaarde! DEZE WONINGEN ZIJN ALLEMAAL VERKOCHT!!! Dit hedendaags en klassevol project vinden we terug in de Pontstraat 5 te Eine. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen waarvan ze allemaal over een grote leefruimte met open keuken beschikken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een grote zolder. 2 woningen beschikken over een garage, voor de andere 2 woningen werd reeds een vergunning voor het bouwen van een garage aangevraagd. Alle woningen beschikken over een oprit en in de straat zelf is er ook veel parkeergelegenheid. Enkele pluspunten: - Hedendaagse architectuur - Zeer energiezuinig - Kwaliteitsvolle afwerking met duurzame materialen - Mooie groene ligging in een rustige buurt

  Bekijk dit project
  van € 315.000 tot € 327.000 3-3 slaapkamers
 • nieuw

  Residentie De Casteleyn

  8850 Ardooie Eekhoutstraat

  Dit hedendaagse project vinden we terug nabij het centrum van Ardooie. Residentie De Casteleyn bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 6 appartementen en een bel-étage die variëren van 2 tot 3 slaapkamers. In de kelder bevinden zich er nog 7 privé-bergingen waarvan uiteraard nog 2 beschikbaar. In deze residentie zijn er reeds 5 appartementen verkocht. Momenteel zijn er nog 2 entiteiten beschikbaar, één dakappartement en de bel-étage. Enkele pluspunten: - Lichtrijk appartement; - Centrale ligging; - Zonnig terras; - Zeer ruime kelderberging die toegankelijk is met de fiets; - Perfect afgewerkt.

  Bekijk dit project
  van € 219.000 tot € 310.000 2-3 slaapkamers
 • nieuw

  Residentie De Roote

  8710 Wielsbeke Rijksweg 362

  Moderne nieuwbouwappartementen bestaande uit inkom, leefruimte met open keuken, badkamer, gastentoilet, berging en 2 of 3 slaapkamers. Terras voor- en achteraan. Aankoop garage mogelijk.

  Bekijk dit project
  van € 187.000 tot € 209.000 2-3 slaapkamers
 • nieuw

  Residentie Ter Brugge

  8755 Ruiselede Bruggestraat

  Klassevol nieuwbouwproject van 7 appartementen met hoogstaande afwerking in het centrum van Ruiselede! REEDS 35% VERKOCHT. Nabij het centrum van Ruiselede komt er een nieuwbouwproject ‘Residentie Ter Brugge’. Op deze centrale ligging worden architecturale klasse, hoogstaande afwerking en een optimale bereikbaarheid gecombineerd tot een unieke woonlocatie. Residentie Ter Brugge ligt langs de Bruggestraat, nabij alle stedelijke voorzieningen in Ruiselede. In de onmiddellijke omgeving zijn winkels, banken, scholen, openbaar vervoer, … op wandelafstand aanwezig. Deze residentie bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 7 nieuwbouwappartementen die variëren van 1 tot 2-slaapkamers. Het nieuwbouwproject beschikt over afgesloten staanplaatsen. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisberging aanwezig. Het project Ter Brugge voorziet in eigentijds en comfortabel wonen met: • Hedendaagse architectuur; • Ruime en volledig afgewerkte terrassen; • Energiezuinige appartementen; • Kwaliteitsvolle en hoogstaande afwerking met duurzame materialen. Het project wordt volledig gebouwd in beton, wat resulteert in minder geluidshinder en betere stabiliteit. De indeling van de appartementen kan naar eigen smaak nog ingericht worden. Ook als beleggingsobject zijn de appartementen een aanrader. De lokale vastgoedmarkt blijft het goed doen, met enerzijds een hoog huurniveau en anderzijds weinig vergelijkbare investeringsprojecten (ligging, grootte, afwerking en prijs).

  Bekijk dit project
  van € 184.000 tot € 260.000 1-2 slaapkamers
 • nieuw

  Verkaveling De Plaetse

  8720 Dentergem Dentergemstraat

  5 prachtige nieuwbouwwoningen in Markegem! 20% VERKOCHT!!! Dit hedendaags en klassevol project vinden we terug in de Dentergemstraat in Markegem. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen waarvan ze allemaal over een grote leefruimte met open keuken beschikken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een ruime zolder. Deze 4 woningen beschikken tevens over een ruime carport en een oprit. Elke woning is voorzien van 5 zonnepanelen. Tevens beschikt dit project nog over een gesloten woning, die beschikt over een grote leefruimte met open keuken, 4 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een ruime zolder. Daarnaast vinden we nog een garage en oprit. De woning is voorzien van 5 zonnepanelen. Enkele pluspunten: - Zeer energiezuinig: de woning voldoet aan alle energie-normen; - Tuin en terras: zuidwestoriëntatie; - Keuken en badkamer kunnen nog volledig naar eigen smaak ingericht worden; - Ruime, lichtrijke woonkamer met groot schuifraam en open keuken; - Zonnepanelen. Voor meer informatie bel ons op het nummer: 0488 24 37 77 of stuur een e-mail naar mathieu@eralafaut.be!

  Bekijk dit project
  van € 259.304 tot € 303.160 3-4 slaapkamers