NL | FR

Warandestraat

9140 Temse
Warandestraat

75% verkocht
Nog 1 kavels beschikbaar

Info of bezoek aanvragen

Uitstekend gelegen moderne nieuwbouwwoningen met tuin en autostaanplaats op 50m van de Schelde te Steendorp (Temse).

De hoogwaardige materialen volledig naar eigen keuze af te werken, de moderne architectuur, energiezuinigheid (EPB < E45), de vloerverwarming, de 3 tot 4 grote slaapkamers en de vele lichtinval zijn slechts enkele van de sterke punten.

INDELING WONING 1 (gesloten): VERKOCHT
Gelijkvloers: inkom met vestiaire en apart toilet, ruime berging, grote open leefruimte (46m²) met zit- en eethoek en mooie open keuken met kookeiland allen met zicht op de tuin.
Eerste verdieping: nachthal, 3 grote slaapkamers (13, 13 en 12m²) en een ruime luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche, ligbad en toilet (10m²).

INDELING WONING 2 (gesloten): VERKOCHT
Gelijkvloers: inkom met vestiaire en apart toilet, ruime berging, polyvalente ruimte (bureau, speelkamer, ...), open leefruimte (36m²) met zit- en eethoek en de mooie keuken met kookeiland allen met zicht op de tuin.
Eerste verdieping: nachthal, 3 grote slaapkamers (13, 13 en 13m²) en een ruime luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche of ligbad en toilet (10m²).

INDELING WONING 3 (gesloten): VERKOCHT
Gelijkvloers: inkom met vestiaire en apart toilet, ruime berging, polyvalente ruimte (bureau, speelkamer, …), grote open leefruimte (50m²) met zit- en eethoek en de mooie keuken met kookeiland allen met zicht op de tuin.
Eerste verdieping: 1steV: nachthal, aparte toilet, 4 grote slaapkamers (14, 12, 12 en 10m²) en een ruime luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en ligbad (9m²).

INDELING WONING 4 (halfopen):
Gelijkvloers: inkom met vestiaire en apart toilet, ruime berging, polyvalente ruimte (bureau, speelkamer, …) van 7m², grote open leefruimte (50m²) met zit- en eethoek en de mooie keuken met kookeiland allen met zicht op de leuke tuin.
Eerste verdieping: nachthal met mooie vide, aparte toilet, 4 grote slaapkamers (13, 12, 10 en 9m²) en een ruime luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en ligbad (8m²).

Naast de inbegrepen staanplaatsen bestaat er ook de mogelijkheid tot het bijkopen van een extra carport voor 10.000 euro.

Deze grote nieuwbouwwoningen in moderne stijl genieten van enorm veel lichtinval en ruimte.
Neem contact op voor meer bijkomende informatie.

Naam project: Warandestraat
Openbaar vervoer: 50m
Winkels: 500m
Parking: 1

Huizen

Lot nummer Bewoonbare oppervlakte (m²) Grondoppervlakte (m²) Aantal slaapkamers Grondwaarde Constructiewaarde Prijs excl. kosten Plan
Woning 1 (gesloten) 144 m² 147 m² 3 verkocht
Woning 2 (gesloten) 140 m² 160 m² 3 verkocht
Woning 3 (gesloten) 170 m² 204 m² 4 verkocht
Woning 4 (halfopen) 175 m² 224 m² 4 €325.000 Download

Lastenboek & Inplantingsplan

Had u graag wat meer informatie over het project gehad?
Wij beantwoorden graag en vrijblijvend uw vragen.
ERA Wonen ERA Wonen Gentse Baan 45A 9100 Sint-Niklaas

Info of bezoek aanvragen

Ons emailadres (ter informatie)

Uw gegevens

Bezoek aanvragen

Uw bericht

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

ERA Wonen
ERA Wonen
Gentse Baan 45A
9100 Sint-Niklaas